Logo for Ving
Se dine sparte hotell

Matlagingskurs

Ta med deg alle smakene hjem fra ferie. Lær deg å lage ekte thailandsk mat fra Sukothaiprovinsen. I løpet av denne utflukten får du prøve å lage flere retter, fra forretter til desserter og restaurantens spesialitet, en lokal nudelrett fra Sukothai. Selvfølgelig avsluttes utflukten med at du får spise rettene dere har laget.

    Hurtigfakta

  • Ukedag:
    Alle dager. , tirsdag, onsdag og fredag. Daglig vinteren 2025/2026
  • Varighet:
    Halvdagsutflukt , kl. 09.30–12.00 eller kl. 14.00–17.00
  • Pris:
    2100 THB pr. voksen, 2100 THB pr. barn.

    Transport til og fra kurset, ingredienser til seks retter og veiledning på hvordan rettene lages, er inkludert. Du får også vann eller juice til maten. Mer drikke kan kjøpes der.
  • Språk:
    Engelsktalende guide.
  • Lurt å ha med:
    Komfortable sko og kontanter.
  • Slik bestiller du:
    Hvis utflukten kan forhåndsbestilles før avreise, vil den komme opp under tilvalg når du bestiller reisen. Du kan også bestille den på "Min side", dersom du allerede har bestilt en reise. Hvis det fortsatt er ledige plasser, kan du også bestille utflukten hos Vingvertene på reisemålet.
Bli med på en utflukt som lar deg ta med deg de thailandske smakene hjem. Under veiledning av dyktige kokker vil du lære å lage flere smakfulle retter fra den thailandske provinsen Sukothai. Under besøket i restauranten får du tilberede en forrett, tre hovedretter, en dessert og restaurantens spesialitet, en tradisjonell nudelrett fra provinsen. Utflukten avsluttes med at vi setter oss ned og nyter de smakfulle rettene som er tilberedt.

Nedenfor kan du se de ulike menyene som tilbys:

Mandag formiddag og fredag ettermiddag:

Meny A.

Forrett: Papayasalat
Hovedrett: Stir-fried chicken with cashew, Red curry soup with chicken, Stir-fried beef with basil leaves
Dessert: Red Ruby
Urtejuice: Butterfly Pea Lime Juice

Mandag ettermiddag og tirsdag formiddag:

Meny B.

Forrett: Chicken Satay
Hovedrett: Stir-fried beef sweet and sour, Panaeng curry with pork , Coconut cream soup with chicken
Dessert: Banana with coconut milk
Urtejuice: Butterfly Pea Lime Juice

Tirsdag ettermiddag og torsdag formiddag:

Meny C.

Forrett: Spicy thai chicken salad
Hovedrett: Green curry soup with chicken, Stir-fried morning glory in oyster sauce, Spicy & Sour soup with shrimps
Dessert: Bualoy
Urtejuice: Butterfly Pea Lime Juice

Torsdag ettermiddag og fredag formiddag:

Meny D.

Forrett: Toong Tong
Hovedrett: Pad Thai, Fried shrimps with tamarind sauce, Masaman curry with chicken
Dessert: Mango sticky rice
Urtejuice: Butterfly Pea Lime Juice
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.